Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

söndag 27 april 2014

Ibland undrar man...

...om det verkligen går att göra något av ett bestick. Jag köpte en hel hög bestick och där fanns en mycket märklig gaffel. Jaja, tänkte jag, den där får jag väl slänga. Men man kan ju ändå försöka få till något när man ändå har den i handen. Ett smycke blev det, men om man tycker det är vackert är en annan femma. Kul var det i alla fall.

Sillarmband i nysilver. 175:- (SÅLD!)
Så här såg gaffeln ut innan jag satte igång med böjandet.
Oputsade bestick! Där någonstans ligger det en sillgaffel som numera har en annan form.
Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om det arbetet här.

Vill du beställa något skickar du ett mail.


5 kommentarer:

 1. Mycket snyggare som smycke än som sillgaffel :)

  SvaraRadera
 2. måste det vara silverbestick eller går det att jobba i alpacka?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alpacka är detsamma som nysilver och det är vad jag använder mest. Är dock noga med att inte kapa i besticken där det finns risk att snittytan hamnar mot huden, eftersom det läcker en aning nickel där inte silverlagret finns kvar. Använder inte heller genomslitna bestick.

   Radera
  2. Värmer du upp dom när du hamrar o böjer?

   Radera