Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

fredag 17 mars 2017

Spikkors

Påsken närmar sig och kors och spikar har med påsken att göra. Visserligen tror jag inte att det var den här typen av spikar som användes på den tiden, men ändå ... De får nog mer symbolisera smärtan som spikarna orsakade.
Jag har aldrig riktigt gillat de där krusidulliga och pråliga korsen. Det stämmer liksom inte med min upplevelse av påskens budskap.

Det är inte första gången jag gör ett kors av "silverspikar", men förut har jag utgått från färdig fyrkantstråd. Nu har jag smitt tråden själv. Varför göra det lätt när man kan göra det svårt. ;)

Kors i äkta silver. "Spikarnas" längd: 30 och 22 mm.
525:- + ev frakt 10:- (SÅLT!)

Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda barn ut ur sexslaveri. Läs mer om Love and Hopes arbete här.

Vill du beställa något skickar du ett mail. Tala om vad du önskar beställa samt din adress. 
Ange gärna om du vill betala med swish eller banköverföring.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar