Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

måndag 24 oktober 2016

Hamrad ring på diagonalen

Fick en tanke som jag var tvungen att testa. Jag har ju gjort masar av skedringar, och det finns fler som gör sådana. Däremot har jag inte sett att någon annan gör denna modell på diagonalen. Jag har gjort ett antal, och har en egen som jag gärna använder vid högtidliga tillfällen. Den här är dock den första skedring jag gjort med hamrat skedblad. Eftersom jag böjt den efter att jag hamrat ytan så blir den väldigt mjukt hamrad. Blir dock en härlig yta med liv i. Svårt att fånga på foto dock. ;)
Ringen är väldigt bekväm att bära trots sin magnifika storlek, eftersom den är smal på insidan av fingret.

Hamrad ring gjord av en tesked i äkta silver. 4 cm hög. Storlek 17,5 mm.
495:- + ev frakt 10:- (SÅLD!)Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om LoveNepals arbete här.

Vill du beställa något skickar du ett mail. Tala om vad du önskar beställa samt din adress. 
Ange gärna om du vill betala med swish eller banköverföring.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar