Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

onsdag 5 oktober 2016

Ringar av rund, kraftig silvertråd

Ofta kommer idéer och kreativiteten igång när jag ser materialet framför mig. Eftersom jag får lite silver i olika former blir det avgörande för vad jag gör. Visst händer det att jag skaffar material utifrån idéer jag har, men det är sällsynt. Att ta tillvara på småbitar och diverse "skrot" är kul. De här ringarna är gjorda av kraftig silvertråd. I det ena fallet var biten för kort för att räcka till en "vanlig" ring, så det fick bli en öppen variant med kulor, gjorda av silverskrot, i ändarna. Den blev så stor som den blev utifrån materialet, men kan ändras något. Materialet är dock så kraftigt att det inte är något jag rekommenderar kunder att göra själva. Den andra ringen är gjord av samma typ av tråd, men i det här fallet värmde jag tråden så den började smälta på ytan. Jag tycker silver får en väcker yta när man gör så. Ena änden böjde jag en aning och den andra änden hamrade jag ut en smula. En rustik ring med "ruff style".

Två ringar i äkta silver. mer info under bilderna nedan.
Ring med grov yta. Ena änden hamrad och den andra böjd. 18 mm. kan ändras något.
465:- + ev frakt 10:-

Ring med något olika kulor i ändarna. Den ena blank och den andra mattslipad.
16,5 mm, men kan justeras något.
450:- + ev frakt 10:-


Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om LoveNepals arbete här.

Vill du beställa något skickar du ett mail. Tala om vad du önskar beställa samt din adress. 
Ange gärna om du vill betala med swish eller banköverföring.
OBS! Ringarna betraktas inte som beställda förrän de är betalda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar