Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

måndag 2 maj 2016

Kärleksring

Jag har dagen till ära gjort en "kärleksring", som dessutom är en "stressring". Det är nämligen vår 35:e bröllopsdag idag. :)
Tanken var att göra ringen från smält silver till färdig ring helt och hållet, men jag fick ge upp när det gäller silvertråden till ringarna med hjärtan. Tråden gick av och då var det bara att ta fram färdig tråd. Den breda ringen och hjärtana är gjutna och ringskenan därefter uthamrad till rätt tjocklek.
Ytterringarna är snurrbara, men sitter precis lagom för att de inte ska snurra runt av sig själva, utan sitta med hjärtana på framsidan om man nu vill ha dem där. Lite kontrast blev det i och med att den breda ringen är mattslipad och silvertrådarna blanka.

"Stressring" med två hjärtan på snurrbara ringar. st 18,25 mm.
695:- + ev frakt 10:- (SÅLD!)

Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om LoveNepals arbete här.

Vill du beställa något skickar du ett mail. Tala om vad du önskar beställa samt din adress.

1 kommentar: