Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

torsdag 26 februari 2015

Det var en gång en liten silversked ...

... men numera var det bara en halv sked kvar. Den andra halvan hade förmodligen blivit en ring. Nu låg den halva skeden i asken och bara väntade på att få bli något annat än en avkapad liten silversked. Efter lite borrande, sågande, filande, slipande och polerande har den blivit två små smycken istället.
Smyckena kan antingen bäras var för sig eller tillsammans. Ett alternativ är att använda dem som mor/dotter-smycke. Jag har gjort liknande smycke förut, men den här gången valde jag att behålla den kupade formen även på det lilla hjärtat. 

Två smycken. 375:- resp 175:- + ev porto.
495:- för båda. (SÅLT! Gör fler på beställning)
Kedja ingår ej!Två hjärtan från samma skedblad.

Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om det arbetet här.

Vill du beställa något skickar du ett mail.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar