Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

måndag 23 februari 2015

Av en "Olgasked" och lite annat

Jag fick en beställning på en "hjärtering". Eftersom man måste kapa bort en bit av skaftet för att ge plats åt hjärtat, så blev det en skaftbit över. Alldeles lagom stor för att göra ett örhänge av. Men nu har man ju två öron, så då passade jag på att göra en ring till och fick därmed örhängen för båda öronen. Jag gjorde även lite fler örhängen av andra skedar. En del av skedblad och andra av skaft. Alla är dock av äkta silver och med öronkrokar av stämplat "sterlingsilver" 925.
Fler liknande örhängen finns här!

Örhängen och ring gjord av "olgaskedar" i äkta silver.
Hjärtering i äkta silver. 18,5 mm.
425:- (SÅLD!)


Örhängen av "olgaskedar" i äkta silver. 350:-
(SÅLDA!)
Örhängen "rosenknopp" i äkta silver.
375:- 
Örhängen gjorda av skedblad i äkta silver.
400:-
Örhängen gjorda av remsor från ett skedblad i äkta silver.
Böjt i lite oregelbundna vågor. 375:- (SÅLDA!)

Örhängen gjorda av delar från ett skedblad i äkta silver.
325:- (SÅLDA!)

Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om det arbetet här.

Vill du beställa något skickar du ett mail.


3 kommentarer:

 1. Så otroligt mycket fint du gör av skedar mm! Har alltid tyckt mycket om "Olga"-modellen, men inte haft råd att köpa en uppsättning bestick. Men ett par örhängen kanske man kan skaffa sig. De är jättefina!

  SvaraRadera
 2. Nu vet jag ju också att pengarna går till ett hjärte-projekt: att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri, så det är självklart att jag ska köpa örhängena! Vilket jobb du gör! Kram till dig, Anita!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skicka mig ett mail så fixar vi det. ;)
   Klicka på maillänken här ovanför, längst ner i blogginlägget.
   Anita

   Radera