Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

måndag 22 december 2014

Skyll inte på mig! ;)

En av mina trognaste kunder var här häromdagen och köpte julklappar. Ett par ringar förstås. Det är ringar som gäller för den damen, om man säger så. Minst tio ringar har hon alltid på sig, och de flesta har hon köpt av mig. Ju större och märkligare desto bättre. ;)
"Kan du inte... ?"
Det är en farlig början på en mening och det var just så hon började frågan som ledde till att hjärnan fastnade i ett klurande om hur man skulle gå tillväga för att få till en sådan ring som efterfrågades. Jag har lärt mig att man aldrig ska säga att det inte går. I alla fall inte förrän man försökt, så ...
En sked fick slängas i soporna innan jag lyckades få till denna skapelse. Man måste ta de olika momenten i rätt ordning om det ska funka och så måste man vara ganska stark i nyporna. Det går ju inte sätta fast en sån här ring i skruvstädet hur som helst. Ja, ja, om den är snygg är upp till betraktaren och det är nog långt ifrån alla som kan tänka sig att gå omkring med en sån här ring. Lite häftig tycker jag att den blev i alla fall. Som ni förstår är det ingen sked i äkta silver jag använt till mitt experimenterade. Man får nöja sig med att förstöra nysilverskedar.

Ring gjord av en nysilversked. Storlek 18 mm. Höjd mitt fram 48 mm.
250:- + ev porto


För att det ska funka hamnar baksidan på skaftet utåt. Därför är stämplarna synliga.
Sen är det bra om man har skedar som har ett snyggt mönster även på baksidan.

Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om det arbetet här.

Vill du beställa något skickar du ett mail.


1 kommentar:

  1. Den var lite kul! Imponerande hantverk som vanligt! Kram ❤️

    SvaraRadera