Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

måndag 15 december 2014

Manligt

Jag får frågan lite nu och då om jag inte gör några smycken till män. Det är inte helt lätt att göra smycken som blir maskulina av sirliga bestick. Tidigt i morse låg jag och klurade lite när jag ändå inte kunde sova. Jag hade redan tidigare bestämt mig för att göra ett par lite rejälare nysilverrullar av matskedsblad. Man får ju skaft över då .... så ...
Av två skaft från ett par matskedar i "svensk spets" blev det ett maskulint armband. För att få lite hållbarhet i länken mellan skaften använde jag en väldigt hård rostfri ståltråd. Det var näst intill omöjligt att bearbeta den och få den som jag ville, men skam den som ger sig.
Armbandet passar en medelgrov manshandled.

Herrarmband i nysilver. Mattslipad yta på de dubbelvikta "spetsarna".
Armbandet är öppningsbart. (SÅLT!)
300:- 


Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om det arbetet här.

Vill du beställa något skickar du ett mail.

1 kommentar:

  1. Dregglar även över de manliga smyckena, du gör så snygga saker.

    SvaraRadera