Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

måndag 8 december 2014

Så mycket mindre

Ett av mina barnbarn fyller fyra år. Hon är en liten prinsessa så det är klart hon ska ha ett smycke. Hade ett litet armband sen tidigare, men det var ändå mycket för stort. Kunde ju ändå kolla hur mycket mindre jag skulle göra det. Letade rätt på en liten, liten gaffel och så blev det ett miniarmband. Sen gick jag och gjorde ett till när jag ändå var i farten. Fotade det tillsammans med ett i vuxenstorlek för att man ska se skillnaden. ;) Prisskillnaden beror inte på materialkostnad utan att det gick betydligt fortare att göra då den lilla gaffeln är lättare att böja.
Behöver jag tala om att min lilla prinsessa blev glad över sitt armband?

Armbanden är gjorda av två nysilvergafflar, "Fransk lilja".
Barnarmbandet passar förmodligen 4-6åringar. 39x52 mm.
275:-
(Kan man trycka ihop handens bredd till 52 mm är det lagom)
Vuxenarmband 52x70 mm
350:- Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om det arbetet här.

Vill du beställa något skickar du ett mail.

3 kommentarer:

 1. Så oerhört vackra! 😊
  Många eloger till dig för din insats för en bättre värld! / Tina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Tina!
   Vi behöver hjälpas åt för att vår värld ska bli bättre.
   Ha en go dag!

   Radera
 2. Du är verkligen en konstnär! Så vackra! 💜

  SvaraRadera