Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

måndag 24 november 2014

Så mycket bättre!

Jag fick en förfrågan från Carola om jag ville göra servettringar till hennes dag i "Så mycket bättre". Hon ville ge de andra en personlig gåva som var förknippad med LoveNepal. Klart jag ville det! I lördags syntes resultatet i rutan. Jag får erkänna att det var en ganska märklig känsla att se de kända artisterna kommentera servettringar som jag gjort. Det var ganska bökigt att få till formen på dem. Använder samma typ av skedar till armband, men då är ju inte diametern lika liten och de går inte omlott lika mycket. Annars är det ju samma modell som många av ringarna jag gör. Teskedar är dock lite medgörligare om man säger så. Har inte egentligen någon avsikt att göra fler, men om någon skulle vilka beställa så får jag väl fundera på saken. ;)

Dukningen på Carolas middag i "Så mycket bättre"
Servettringarna på rad innan leverans.
SMB 2014  / Så Mycket Bättre 2014

 Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om det arbetet här.

Vill du beställa något skickar du ett mail.

4 kommentarer:

 1. Så roligt för dig! De är så fina! Hur visste Carola att du gjorde silverarbete? Bara nyfiken! ;) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Carola har engagerat sig för LoveNepal och i våras under LoveNwpals insamlingsturné var Carola med och sjöng och jag var med och sålde mitt hantverk.

   Radera
 2. Va kul nu är du alltså tvkändis.

  SvaraRadera
 3. Helt jätteroligt! :-D Grattis till både dej, LoveNepal och alla som nu fått reda på mer om arbetet! Du är så fantastisk i din uppgift. Önskar dej glädje och ny kraft för varje dag. <3 Carol

  SvaraRadera