Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

måndag 3 november 2014

Kom, kom alla änglar små ...

Det är en liten sångfras för att hylla min syster. Det var nämligen av henne jag fick idén att såga ut en ängel ur skedbladet. Sången var hennes favoritsång när hon var liten och visst passar den till detta lilla smycke gjort av ett skedblad i äkta silver.

Jag kanske får fila lite på designen. (Haha... fila var ju rätt ord.) Är inte hundra nöjd, men det får duga. Nästa blir inte likadan. Det är ju hantverk och inget blir det andra exakt likt.

Änglasmycke gjort av ett teskedsblad i äkta silver.
400:- + ev porto
Rem 3 mm, 43 cm eller enligt önskemål. 40:-
(SÅLD, men har gjort en liknande. Kan mejla bild om så önskas)

Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om det arbetet här.

Vill du beställa något skickar du ett mail.

2 kommentarer:

 1. Om man beställer från dig skickar du med någon förklaring var pengarna går? Har funderingar på en present och syftet vore som en prick över i´t man kan ju visserligen förklara men en liten presentation vore toppen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Jag brukar alltid skicka med visitkort. Ett från LoveNepal och ett från Nitas hantverk. Om det finns önskemål skickar jag även med en större broschyr i A4-format.
   Med vänlig hälsning, Anita

   Radera