Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

lördag 2 september 2017

Trasig men älskad ändå

Jag hade en påbörjad ring liggande som var gjuten i en gipsform. En ganska kraftig, för att kunna hamra ut den till en relativt bred ring. Jag trädde den på ett rör och började banka. När ringen hade rätt bredd och materialets tjocklek var hyfsat rätt, hade den blivit rejält mycket för stor. Diametern var 26 mm. Jag sågade bort en stor del av ringen och lödde ihop den. Bankade den till rätt storlek och slipade och polerade den. De råa kanterna är kvar och ger ringen den karaktär jag ville ha. Jag har lite svårt för att bara slänga material, så den överblivna biten fick bli ett hänge. När jag stansade bokstäverna blev kanterna ännu mer ojämna och kanten sprack lite på några ställen. Konstaterade för mig själv att det bara förstärkte symboliken. "Trasig men älskad ändå".

Ring och hänge i äkta silver. se mer info nedan. 
Hänge LOVED, längd 37 mm.
395:- + ev frakt 10:-
Kedja ingår ej.
Ring med "råa" kanter. Bredd 8,5 mm. 18,5 mm
495:- + ev frakt 10:-Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda barn ut ur sexslaveri. Läs mer om Love and Hopes arbete här.

Vill du beställa något skickar du ett mail. Tala om vad du önskar beställa samt din adress. 
Ange gärna om du vill betala med swish eller banköverföring.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar