Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

onsdag 20 september 2017

Liten udda ring

När man går igenom sina burkar och askar hittar man ibland något som har blivit liggande halvfärdigt eller en liten restbit. Den här ringen består av en gjuten ring jag gjorde för rätt länge sedan och en bit av en ringskena som blev över när jag gjorde en annan ring. Insåg att om jag satte ihop delarna skulle det bli en väldigt liten ring, men kanske dock inte för liten. När jag lött ihop delarna hamrade jag ut den till en någorlunda säljbar storlek. Sen är den givetvis slipad och polerad. Den gjutna ringen fick dock ha kvar sin yta och även ringskenan har "råa" kanter.


Ring i äkta silver. 16 mm
450:- + ev frakt 10:-

Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda barn ut ur sexslaveri. Läs mer om Love and Hopes arbete här.

Vill du beställa något skickar du ett mail. Tala om vad du önskar beställa samt din adress. 
Ange gärna om du vill betala med swish eller banköverföring.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar