Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

söndag 4 juni 2017

Ring med hjärtan

Jag hade ett skaft från en dopsked liggande. Mönstret på den var inte så användbart precis och materialet var ganska tjockt. Jag började med att hamra ut skaftet så mönstret försvann och tjockleken var lagom för en ring. Formen behölls i stort sett och efter lite klurande så hade jag klart för mig hur ringen skulle se ut. Dock hade jag inte tänkt från början att det utsågade hjärtat skulle sitta på ringen. Det var ett infall jag fick när resten var klart. Vill man inte ha hjärtat dinglande på ringen kan man bara plocka bort det och använda det separat som ett litet hängsmycke.
Det spelar ju inte så stor roll vad det blir för storlek, men för skojs skull räknade jag ut hur lång ringskenan behövde vara för en ring i st 18 mm. Här följer en matematisk uträkning:
Ber om ursäkt för att jag använder = när det eg är "ungefär lika med"
Ringens storlek + materialets tjocklek x pi (18 + 1,5 x 3,14) = ca 61mm.
Ringen är dock inte rund så jag räknade med 3/4 av omkretsen. (61/4)x3 = 46 mm.
Sen är det ett 90 tradigt hörn som är två halvor av ringens storlek + material = 19,5 mm.
Summa: 65,5 mm.
Till detta mått la jag till den utskjutande biten.

Ring i äkta silver med vidhängande hjärta. 18 mm.
575:- + ev frakt 10:-Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda barn ut ur sexslaveri. Läs mer om Love and Hopes arbete här.

Vill du beställa något skickar du ett mail. Tala om vad du önskar beställa samt din adress. 
Ange gärna om du vill betala med swish eller banköverföring.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar