Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

torsdag 1 juni 2017

Fransk lilja från 1897

Gamla skedar är inte bara tunna i materialet, utan kan ha en del skavanker. Ibland håller de tyvärr inte heller att bearbeta, utan spricker. Det kritiska momentet är att slå ut skedbladet. Den här skeden fick en liten spricka och jag kunde välja på att slänga alltihop eller göra en design som dolde sprickan. Därmed veks skaftet utmed skedbladets kant och löddes ovanpå sprickan. Visst syns sprickan från baksidan, och visst har ringen en del andra skavanker som härrör sig från skedens skick, men ibland tycker jag att det tillför lite extra charm och karaktär till smycket.
Eftersom ringen är bara några mm bred på baksidan är den väldigt behaglig att bära. Den passar bra att bära på pek- eller långfingret.

En originell ring gjord av en tesked från 1897. 20,5 mm.
495:- + ev frakt 10:- (SÅLD!)
Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda barn ut ur sexslaveri. Läs mer om Love and Hopes arbete här.

Vill du beställa något skickar du ett mail. Tala om vad du önskar beställa samt din adress. 
Ange gärna om du vill betala med swish eller banköverföring.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar