Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

måndag 1 juli 2024

Loved & precious

 För ett tag sedan fick jag en beställning på vantmönster från Canada. Då insåg jag att det var dags att börja översätta mönstren till engelska och lägga ut dem på Ravelry. Ibland räcker det ju dock inte att översätta själva stickbeskrivningen utan även texten på vantarna behöver översättas. Förlagan till dessa är "älskad och värdefull". 

Garnet jag använt är Drops Flora. Det går åt mindre än ett nystan av naturvitt (01)och grönt (23). Det går givetvis använda annat liknande garn. 

Mönstret kostar 50:- men du får gärna betala mer. Hela summan skickar jag vidare till Love and Hope. De bedriver ett fantastiskt arbete mot barnsexhandeln i flera länder i Asien.

Vill du beställa mönstret skickar du ett mail till anita@widell.me. Skriv "loved & precious" i ämnesraden, så jag vet vilket mönster du vill beställa. I ett svarsmail får du swishnummer och när du swishat får du mönstret som pdf-fil.

Mönstret går även betala med PayPal eller Vipps.

Vill du ha stickbeskrivningen på engelska så säg bara säg till.




Vanten med svensk text. Älskad och värdefull