Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

onsdag 26 april 2017

Armband med kinesiskt tecken

Jag fick för mig att träna lite sågning, så jag googlade på kinesiska tecken och hittade ett vackert som dessutom betyder något så vackert som KÄRLEK. I vanliga fall brukar man kunna fila till lite när man sågat, men att få in en fil i dessa små håligheter kunde jag glömma. Det gällde alltså att såga så noga det bara gick. Med dubbla läsglasögon på näsan och tungan rätt i mun så var det bara att ge sig i kast med projektet.
Det här armbandet är den värsta utmaningen jag stött på när det gäller fotografering. Vet inte hur många foton jag fick radera innan jag sållat ut de som någorlunda ger armbandet rättvisa.

Armband i äkta silver gjort av en dessertsked. Utsågat kinesiskt tecken för KÄRLEK.
Storlek small/medium. Träs över handen. 65 x 50 mm
825:- + ev frakt 30:- (skrymmande) (SÅLT!)
Små hål borrade i varje del som ska sågas ut.
Sen träs sågbladet i hålen och så är det dags att såga.
Sågningen avklarad.

Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda barn ut ur sexslaveri. Läs mer om Love and Hopes arbete här.

Vill du beställa något skickar du ett mail. Tala om vad du önskar beställa samt din adress. 
Ange gärna om du vill betala med swish eller banköverföring.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar