Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

lördag 18 juni 2016

Stressring med rektangel

Man får ju hitta på lite nytt ibland. Två silvertrådar med en blankpolerad rektangel blev en spinnring. För att få lite kontrast blev det en mattpolerad ring under den. Den här gången gjorde jag kanterna raka, men tyvärr böjde de sig lite olika. Därför är ringen 10 mm bred på ena sidan och 10,5 mm på den andra. Inte mycket att göra åt och beror på att jag hamrar ut silvret till lagom tjock plåt. Att få den helt perfekt lika tjock är svårt och därför böjer den sig också olika. Inget som man egentligen kan se när man har den på sig. En vals vore ju perfekt, men det har jag ingen.

Stressring med dubbel silvertråd och rektangel. 10-10,5 mm. 19 mm
645:- + ev frakt 10:- (SÅLD!)Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om det arbetet här.

Vill du beställa något skickar du ett mail. Tala om vad du önskar beställa samt din adress.
OBS! Ringen är beställd först när den är betald.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar