Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

onsdag 30 september 2015

Häftigt rustik lite större ring

Man vet inte riktigt förrän efteråt hur stor ringen blir. När jag hade gjutit ringämnet anade jag dock att det skulle bli en lite större ring. Kanske lagom på lång- eller pekfingret, eller varför inte på tummen? Kan vara lagom på ringfingret också om man är man eller är en kvinna med lite större händer. Även den här gången behöll jag de "råa" kanterna och slipade/polerade utsidan.
Fler gjutna ringar hittar du t ex här:
Med risk för att de är sålda.
Skulle du vilja beställa en likadan i annan storlek till farsdag t ex, så hör av dig!

Gjuten kraftig silverring i st 20, med råa kanter och blankpolerad yta.
450:- + ev porto. (SÅLD!)
Stämplarna sitter på utsidan pga att jag gör ringen färdig innan den stämplas.Hittar du ingen ring i rätt storlek? Hör av dig så fotar jag det jag har i den storlek du är intresserad av.

Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om det arbetet här.

Vill du beställa något skickar du ett mail.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar