Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

onsdag 5 augusti 2015

Armband - rund öppen brynjekedja

Det är lite rogivande och sitta och göra länkar. Man behöver inte tänka utan bara göra. Bra för min hjärna. Det här är en rund öppen brynjekedja. den är 19,5 cm lång och väger 22 gram. Diametern är ca 7 mm. Helt igenom äkta silver. Länken kan kortas in eller förlängas efter beställning.
Vill du ha en matchande halskedja gör jag en på beställning. Prisex 43 cm 1750:-

Armband gjord i äkta silver en sk rund öppen brynjekedja. 19,5 cm
775:-  + ev frakt 10:-
En liten tag med tillverkarstämpel och finhaltstämpel sitter vid låset.Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om det arbetet här.

Vill du beställa något skickar du ett mail.

2 kommentarer:

  1. Tusen tack Anita för att du anpassade armabndet till min storlek. Det är underbart vackert! Och jag väljer att låta det påminna mig varje dag om flickorna i Nepal och dagen jag lärde mig om deras öde.

    SvaraRadera
  2. Stort tack själv!
    Är glad att armbandet påminner dig om tjejerna i Nepal. De behöver vår röst.

    SvaraRadera