Kul att just du hittade hit!
Den här bloggen har framförallt syftet att sprida information om ett arbete som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Om jag sen kan bidra till det arbetet genom lite försäljning av mina alster är det ännu bättre. Projektet jag stöder heter Love and Hope och räddar asiatiska barn ur djupaste förnedring i sexslaveri. Läs mer på Love and Hopes egen hemsida:
https://loveandhope.org

söndag 23 februari 2014

Hjärtat på rätt ställe?


Jag tycker om hjärtats form och det blir en hel del hjärtan både som smycken och tavlor. Hjärtat finns även med i LoveNepals logotyp. LoveNepal, anledningen till att jag hantverkar och bloggar.
Jag sorterade lite bestick för att få lite överblick över vad jag har att jobba med, och då sätter ju givetvis kreativiteten igång. Tog en liten plockgaffel i handen och gick ut till garaget. Kom in lite senare med den här skapelsen. Är riktigt nöjd med resultatet. Tittade efter om jag möjligen hade fler likadana gafflar i lådan, men det är ju ganska typiskt när man får till något bra. Där låg bara några lite större och några mindre. Det blir ju inte samma "balans" i ringen då.

Ring gjord av plockgaffel i nysilver. 19 mm. SÅLD!
250:-


Varenda krona som kommer in av försäljningen används till att rädda nepalesiska småflickor ut ur sexslaveri. Läs mer om det arbetet här.

Vill du beställa något skickar du ett mail.

2 kommentarer:

  1. Så flotte ting du lager. Ble sittende og tenke om jeg har noe som kan brukes. Men tror nok ikke det. Men en vakker dag kjøper noe av deg. ��

    SvaraRadera
  2. Åhhh, så snygg!! :-) Om du skulle få för dej att göra fler, så skulle jag vara intresserad av sådan ring, i en mindre storlek.

    SvaraRadera